måndag 7 november 2011

- Besök

Inatt sov grabben dåligt. Han somnade runt 06.30, vilket innebar att han hade en ofantligt trött mamma! Men vi sov sen stötvis till 11.30, så lite sömn fick jag till slut.

Som inplanerat dök mammagruppen upp klockan 13. Det va trevligt med ett litet besök, vi fikade, snackade skit och bara njöt av att få se alla dessa små mirakel le och av att få höra dem jollra. Vid 15.30 gick dom hem.

Adrian fortsatt precis som inatt med att vara lite gnällig och har svårt att komma till ro och sova en stund. Han har nog en liten förkylning på gång, så antagligen är det den som påverkar och gör honom lite orolig. Nu ligger han äntligen och sover, så jag hoppas att han får ladda sina batterier en stund!

Det börjar vankas utställning. Den 19-20 november är det dags för hundutställningen som jag årligen arrangerar. Vi har i år flyttat den till F4, finns ingen anledning att hålla till i ridhuset i Wången som vi gjort tidigare år när dessa perfekta lokaler finns så nära till hands här. Det är ca 375 hundar varje dag och nu är det dags att börja knåpa ihop PMen. Men först ska jag försöka bli klar med uppgiften till historiakursen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar